ESET Nederland is technology partner van DHPA
01-09-2016 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

ESET Nederland is technology partner van DHPA

IT-security specialist ESET Nederland is per 1 september 2016 technology partner van Dutch Hosting Provider Association (DHPA). Met deze samenwerking krijgen deelnemers en partners van DHPA toegang tot informatie en oplossingen op het gebied van cybersecurity.

“ESET Nederland richt zich sinds drie jaar steeds meer op het delen van kennis en informatie”, aldus Dave Maasland, managing director van ESET Nederland. “Wij geloven erin dat relevante kennisdeling leidt tot een autoriteitspositie en uiteindelijk groei in bedrijfsresultaat. Vanwege deze visie is ESET Nederland altijd op zoek naar relevante marktpartijen waar zij een toegevoegde waarde kunnen leveren op het onderwerp Cybersecurity / Cybercrime.”

Kennis delen met DHPA
Maasland vervolgt: “ESET Nederland heeft onder andere toegang tot malware informatie van 100 miljoen gebruikers. Deze kennis wensen wij gericht in te zetten en te delen met de DHPA.” Het bedrijf is actief in 180 verschillende landen.

Ruud Alaerds (foto), directeur van Stichting DHPA over de samenwerking met ESET Nederland, zegt in een reactie dat ESET de DHPA toegang biedt tot een rijke en actuele resource over malware ontwikkelingen en cybercrime in het algemeen. Dit helpt DHPA leden goed op de hoogte te blijven van recente ontwikkelingen op dit gebied en samenwerkingen aan te gaan met ESET om hun service verder te verbeteren.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

DHPA, Security
Security