Qlik Visualize Your World Tour 2016
01-09-2016 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Qlik Visualize Your World Tour 2016
(12-10-2016)

Qlik, speler in visual analytics, organiseert op 12 oktober 2016 in Amersfoort de Qlik Visualize Your World Tour. Het event, dat dit jaar in 30 steden wereldwijd plaatsvindt, biedt deelnemers de kans om te leren hoe visual analytics helpt om conventionele kennis uit te dagen en het hele verhaal in data te ontdekken. Klanten, partners en experts van Qlik vertellen tijdens het event over de nieuwste strategieën en oplossingen om kansen met data optimaal te benutten en innovatie te stimuleren.

Twee gastsprekers nemen tijdens Visualize Your World een keynote voor hun rekening. Zo doen Maurice Verhagen, Global Head of Reporting Services bij Koninklijke Philips Electronics en Adam Nagus, Visual Analytics Lead – Global bij Accenture, hun ervaringsverhalen uit de doeken. Zij vertellen welke impact visual analytics heeft op de ontwikkeling van een organisatie. Daarnaast geven Dan Sommer en Anthony Deighton van Qlik deelnemers inzicht in hoe organisaties kunnen transformeren naar een datagedreven organisatie. De keynotes worden afgewisseld met diverse break-outsessies voor extra verdieping. Gewapend met deze inzichten zijn de deelnemers na Visualize Your World klaar om hun volgende stap te zetten in de datagedreven wereld.

Programma

09:30 uur
Registratie
10:00 uur
Welkom en introductie
10:10 uur
Business Keynote: ‘Living in, Working with and Loving Data’,
Dan Sommer, Senior Director – Market Intelligence Lead bij Qlik
10:40 uur
Product Keynote: ‘Making Data-Driven Possibilities Possible’,
Anthony Deighton, CTO en SVP Product bij Qlik
11:20 uur
Netwerkpauze
11:40 uur
Keynote: ‘How to develop a real-time enterprise culture: shortening the time to decision’
Maurice Verhagen, Global Head of Reporting Services, Koninklijke Philips Electronics
12:10 uur
Lunch
13:00 uur
Break-out sessies en netwerkgelegenheid
15:00 uur
Keynote: ‘Become a Data-Driven, Insight-Powered Enterprise’
Adam Nagus, Visual Analytics Lead - Global Accenture
15:40 uur
Afsluiting sessies
16:00 uur
Borrel

Aanmelden en locatie
De Qlik Visualize Your World Tour vindt plaats van 09:30 uur tot 16:30 uur in Theater de Flint in Amersfoort. Deelnemers kunnen zich kosteloos registreren voor dit event via: http://go.qlik.com/VYW-NL.html?sourceID1=webevent

 

Terug naar nieuws overzicht