Actuele IT-onderwerpen en ruimte voor ontspanning op Tech Together
24-08-2016 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Actuele IT-onderwerpen en ruimte voor ontspanning op Tech Together
(01-09-2016)

Geen betere manier om de zomer af te sluiten dan door hem gezamenlijk een dag te verlengen. Op 1 september nodigt de DHPA u daarom van harte uit voor Tech Together. Op het event komen de meest actuele IT-onderwerpen aan bod en is volop ruimte voor ontspanning.

Tijdens dit gloednieuwe event zullen de meest actuele IT-onderwerpen van dit moment aan bod komen. Daarnaast is er volop ruimte voor ontspanning met onder andere drone racing, body boarden en waterskiën. Dit alles zal afgesloten worden met een heerlijke BBQ aan het water.

Wij dagen je uit: DNS Master Challenge
Klim achter de terminals van SIDN (kies uit BIND of PowerDNS) en bouw binnen 10 min. een zo compleet mogelijke foutloze zone. De drie hoogste scores winnen een Samsung Smartwatch, JBL Speaker of Chromecast. Durf jij de uitdaging aan?

Update: Digitale infrastructuur 2020
Michiel Steltman is directeur van DINL. Hij geeft een overzicht van de status van de digitale infrastructuur, nu en in de toekomst. Michiel vertelt hoe de Nederlandse overheid naar ons vakgebied kijkt en waarom een goede samenwerking in onze sector nu belangrijker is dan ooit.

Mis deze dag niet en schrijf je nu in
Tech Together is een initiatief van ISPConnect, DHPA en FCA. Hier komen C-level IT-techs uit de Nederlandse digitale wereld (carriers, datacenters, hosters, exchanges en leveranciers aan de branche) samen om te netwerken en kennis te maken met nieuwe ontwikkelingen, producten, trends en technieken.

Het event wordt op 1 september georganiseerd in Down Under te Nieuwegein. Deelname aan het event is gratis. Aanmelden kan hier. Het volledige programma van het event is hier te vinden.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

DHPA