PQR verkozen tot Hitachi Partner of the Year

29-07-2016 | door: Redactie
Deel dit artikel:

PQR verkozen tot Hitachi Partner of the Year

Tijdens de jaarlijkse Hitachi Data Systems (HDS) partnerdag die traditioneel in Scheveningen werd georganiseerd, heeft PQR de prestigieuze award van ‘Partner of the Year 2015’ in ontvangst mogen nemen. 

De partnerdag vond dit jaar plaats op 7 juli jl. op het strand van Scheveningen. Deze dag bood naast het netwerken met elkaar, een spannende beach volleybalwedstrijd die voor de partners werd georganiseerd. Aan het einde van een sportieve en zonnige dag stond de uitreiking van de Partner Awards centraal. HDS zet hier de partners die substantieel aan de groei hebben bijgedragen in het zonnetje. Criteria als samenwerking, omzetgroei, volume, services en innovatie zijn doorslaggevend voor het verkrijgen van een award.

Betrouwbare partner
PQR, HDS Platinum Partner, heeft dit jaar de ‘Best Partner of the Year 2015’ in ontvangst mogen nemen. “PQR heeft zich ook dit jaar weer gemanifesteerd als een betrouwbare partner van HDS. Ze hebben dit jaar wederom de meeste omzet met ons gerealiseerd en wij zien blijvende groeipotentie in de samenwerking tussen PQR en HDS voor de komende jaren.” – Jos van Deijl, Manager Sales & Channel at Hitachi Data Systems.

Hybride cloudoplossingen
“In lijn met de Hybrid Cloud focus van HDS legt PQR zich steeds meer toe op hybride cloudoplossingen. Door de stijgende vraag naar cloudoplossingen en de vele ‘as a Service’- diensten, heeft PQR haar dienstenpakket aanzienlijk uitgebreid”, aldus Mark Olij, Alliance & Cloud Business Development Manager PQR. Het afgelopen jaar heeft PQR in samenwerking met HDS diverse, grote projecten met name in de Healthcare sector succesvol afgerond. “Het is daarom fantastisch om wederom een erkenning te ontvangen in de vorm van een speciale award. Daar zijn wij bij PQR erg trots op!”

Terug naar nieuws overzicht

Tags

award