Seminar IT as a Service
17-07-2016

Seminar IT as a Service
(20-09-2016)

De voordelen van plaats- en tijdonafhankelijk werken, zijn de afgelopen jaren door de media uitgebreid besproken en regelmatig onderwerp van discussie geweest. Veel organisaties onderkennen de voordelen, maar de vraag is op welke wijze en met welke middelen zij hun medewerkers hierin optimaal kunnen faciliteren. Het belangrijkste uitgangspunt voor deze organisaties is dat de IT-omgeving zich aanpast aan de organisatie.

Op dinsdagmiddag 20 september organiseert Claranet samen met Woonbedrijf een seminar. In een gevarieerd programma bespreken we de mogelijkheden van plaats- en tijdonafhankelijk werken. Claranet is door Woonbedrijf geselecteerd als de IT-partner voor de inrichting van, en de migratie naar, een compleet nieuwe IT-omgeving naar aanleiding van de verhuizing naar het nieuwe kantoor in het centrum van Eindhoven. 

We nodigen u graag uit voor dit seminar waarbij Woonbedrijf u een blik in haar keuken gunt en toelicht wat de invloed van haar transformatie op de IT-omgeving is geweest. U krijgt een rondleiding in het nieuwe kantoor waarbij u direct een indruk krijgt op welke manier Woonbedrijf de nieuwe werkomgeving met de atmosfeer van een huiskamer heeft ingericht. Daarnaast presenteren Microsoft en RES Software de laatste IT-trends op dit gebied. 

Op onze website vindt u het programma en het inschrijfformulier: www.claranet.nl/itasaservice.


Datum: 20 september 2016


Locatie: Woonbedrijf, Wal 2, 5611 GG EINDHOVEN

Terug naar nieuws overzicht

Tags

workspace