Toegevoegde waarde Managed Services
14-07-2016
Deel dit artikel:

Toegevoegde waarde Managed Services

Op dit moment is een grote transitie te zien van klanten die weg bewegen van traditionele IT naar nieuwe verbruiksmodellen. Het management van organisaties wil de mogelijkheid hebben IT-diensten naar wens aan of uit te zetten.

Als we een kijkje in de markt nemen zien we dat verscheidene aanbieders dit op verschillende manieren oppakken. BPSolutions tackelt dit bijvoorbeeld via Managed Services, en biedt 24x7 support voor hybride IT-omgevingen. 

Er bestaat behoefte aan applicaties zoals SAP HANA, echter als dienst in plaats van de technologie intern te implementeren en te onderhouden. Tegelijkertijd spelen bij dergelijke applicaties privacy en security altijd een rol. Dus zullen organisaties deze diensten niet in een Public Cloud onderbrengen.

Belangrijk is het bieden van een mix van consultancy, oplossingen, en Cloud- en Managed Services. Zoals de applicaties vanuit datacenters als een dienst. Zodoende kan er naar Opex-modellen worden gegaan, door gebruik te maken van een afgescheiden, private omgeving.


Terug naar nieuws overzicht