Deense hosters op bezoek in Nederland
10-07-2016 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Deense hosters op bezoek in Nederland

Op 8 en 9 september aanstaande is een bezoek van de Deense associatie van Hostingbedrijven aan Nederland gepland. Zij houden jaarlijks hun derde netwerkbijeenkomst in het buitenland. Dit jaar is Nederland aan de beurt. In een eerste kennismaking bleek dat het Deense zusje van de DHPA in bijzonder veel opzichten op overeenkomsten heeft met het Nederlandse broertje.. Weliswaar iets later (in 2011) opgericht, is ook daar sprake van een eco-systeem waarin deelnemers (circa 30 partijen) met elkaar een hoger kwaliteitsnivo als doel hebben en zijn ook daar een select aantal technolgie en business partners aangesloten.

Bestuur en deelnemers van BFIH zullen op 8 september ook deelnemen aan de DHPA netwerkbijeenkomst. Waarmee het een gezamenlijk event wordt. Er worden zowel gezamenlijke sessies gepland, als ook sessies waar de Denen en de DHPA kunnen vergaderen met elkaar. Er wordt die dag afgesloten met een gezamenlijk diner.

De tweede dag (vrijdag 9 september) wordt er een tweetal site visits ingepland. Ook daarbij zijn er voldoende mogelijkheden om tijdens lunch, presentaties en netwerkgedeelten met elkaar ervaringen uit te wisselen. Er wordt binnenkort meer bekend gemaakt over de invulling van dit programma. Ideeën vanuit deelnemers en partners voor invulling van deze 2 dagen zijn natuurlijk altijd welkom bij de DHPA

Terug naar nieuws overzicht

Tags

DHPA, Hosting