Witold Kepinski - 08 juli 2016

The METISfiles kennispartner van Dutch Hosting Provider Association (DHPA)

The METISfiles kennispartner van Dutch Hosting Provider Association (DHPA) image

Per 1 juli 2016 is onderzoeks- en adviesbureau The METISfiles kennispartner van Dutch Hosting Provider Association (DHPA). Met deze samenwerking krijgen deelnemers en partners van DHPA met regelmaat inzicht in markttrends. Het gaat om ontwikkelingen op gebied van hosting, cloud en IT & communicatie in het algemeen en er worden studies opgezet en marktontwikkelingen gevolgd, geïnterpreteerd en besproken.

The METISfiles heeft zich de afgelopen jaren onderscheiden met zeer gedegen marktonderzoek en advies voor de ICT-branche. DHPA is daarom verheugd deze nieuwe kennispartner te mogen verwelkomen. The METISfiles betekent met haar ervaren analisten een zeer welkome aanvulling op het onderzoeksprogramma van DHPA. In de komende periode zullen dan ook nieuwe initiatieven op gebied van marktonderzoek en marktinzicht ontplooid worden.

”Ik heb de mensen van The METISfiles al langer als zeer kundig en goed geïnformeerd ervaren,” aldus Ruud Alaerds, directeur van stichting DHPA. “Met deze nieuwe inbreng zijn we beter in staat marktuitdagingen van onze deelnemers in kaart te brengen en hen met dit inzicht voortdurend te ondersteunen in wat toch een zeer volatiele markt mag worden genoemd.”

“Als marktonderzoeker zijn wij voordurend bezig nieuwe ontwikkelingen in technologie, marktspelers en marktveranderingen te monitoren. Dit doen wij vanuit een internationaal perspectief vertaald naar lokale markten. De belangrijke partijen verenigd in DHPA zijn geen onbekenden voor ons. Middels deze samenwerking streven wij ernaar nieuwe marktinzichten alsook veranderende marktsituaties onder de aandacht te brengen bij belanghebbenden in deze sector,” aldus Pim Bilderbeek, Partner en Principal Analyst van The METISfiles.

Met deze samenwerking worden de eerste contouren zichtbaar van de nieuwe weg die DHPA is ingeslagen met het aantreden van Ruud Alaerds als directeur, 1 mei jl. Ontwikkelingen in de markt zullen hierbij een groter gewicht krijgen en het partnerschap met The METISfiles is daarom een logische, welkome ontwikkeling.