Vakantie is leuk, werken is leuker…
07-07-2016 | door: Blog

Vakantie is leuk, werken is leuker…

Benut jij al je talenten in je huidige baan?

Het is rustig op de weg, de vogels fluiten en de zon schijnt. De komkommertijd is aangebroken en veel mensen gaan op vakantie. Een mooi moment om je werk los te laten, of toch niet?

Uit recent onderzoek blijkt dat mensen tijdens de vakantie inspiratie opdoen om te solliciteren naar een nieuwe baan. Zo blijkt een derde van de mensen die niet of latent op zoek zijn naar een nieuwe baan, tijdens de vakantie serieus na te denken over een baanwissel. Iets minder dan de helft van de werkzame beroepsbevolking gaat zelfs na de vakantie met tegenzin weer aan het werk. Best een schokkend aantal vinden wij.

De reden dat mensen ontevreden zijn over hun baan heeft vaak te maken met het feit dat ze zich ondergewaardeerd voelen of dat talenten onbenut blijven.

Zoals Confucius al zei: ‘geef me werk dat ik leuk vind, en ik hoef nooit meer te werken’

Dat vinden we bij Bauhaus ook! Wij zijn altijd op zoek naar mensen die hun talenten willen benutten en die zich continu verder willen ontwikkelen. En die dat ook willen overbrengen en realiseren bij onze klanten. Wij voeren voor onze klanten grote en complexe veranderprogramma’s uit. Daarbij gaat het om verandering van techniek en proces, vooral verandering in werkwijze en gedrag van  medewerkers, dan is plezier hebben in en passie hebben voor je werk van cruciaal belang. Daarom besteden wij veel aandacht aan de persoonlijke ontwikkeling van onze collega’s.

Doe jij hetgene wat je het liefste zou doen of ben jij toe aan je volgende stap? Neem dan zeker eens een kijkje op onze website. Wie weet bieden wij wel wat jij echt zoekt!

Bij Bauhaus staan wij altijd open om nieuw talent aan te trekken. Kom jij er vanaf je vakantieadres achter dat je je wilt oriënteren op een nieuwe uitdaging neem dan contact op met [email protected] om te achterhalen wat de mogelijkheden zijn.

Claudia Hagenaars
Recruitment
Bauhaus ArtiTech 

Terug naar nieuws overzicht