Redactie - 08 juli 2016

Al Gore bezoekt Nederland voor Inspiration360

De line-up van Inspiration360 is met de toevoeging van een derde grote internationale spreker compleet. Voormalig vicepresident van de Verenigde Staten Al Gore maakt zijn opwachting bij het grootste inspiratie-event ooit voor ondernemend Nederland. Eerder werden de namen van topsprekers als Richard Branson en Bear Grylls bevestigd. Inspiration360 vindt plaats op dinsdag 4 oktober in de Ziggo Dome.

Zwaargewichten
Met Richard Branson, Bear Grylls en nu ook Al Gore staan er absolute zwaargewichten op het podium. Niels Houtepen, initiatiefnemer van Inspiration360: “Als je sprekers van dit niveau naar Nederland haalt, dan moet je daar ook wat tegenover zetten. Letterlijk. We hebben gezocht naar de beste presentatoren die weten wat het is om voor een grote zaal te staan en grote namen te interviewen. Eva Jinek en Winston Gerschtanowitz voldoen allebei aan die eis. Met hen zijn we ervan overtuigd dat de avond in goede handen is.

Over Al Gore 
“We wilden hem heel graag naar Nederland halen. Hij is een geweldig inspirator met een ander geluid in vergelijking met Branson en Grylls. Al Gore weet als geen ander mensen te raken. Zijn boodschap over de belangrijkste invloeden die onze toekomst gaan bepalen is even urgent als overtuigend.”

Over Inspiration360
Inspiration360 biedt ondernemers, topmanagers en ambitieuze professionals in Nederland inspiratie en top entertainment met sprekers van wereldklasse, zoals Richard Branson, Al Gore en Bear Grylls. Het evenement is toegankelijk voor een groot publiek met 13.000 beschikbare plekken in de Ziggo Dome in Amsterdam met ticketprijzen vanaf 60,50 Euro. Inspiration360 is een initiatief van Just Media Group en Quality Bookings, in nauwe samenwerking met het Nederlandse familiebedrijf AFAS Software en ondersteund door nl groeit. Kijk voor meer informatie en tickets opwww.inspiration360.nl.

Het thema; ‘The Ultimate Survival’
Ondernemers, professionals, leiders en managers stellen zich vandaag de dag continu de vraag hoe zij hun weg blijven vinden in de moderne jungle die sterk aan verandering onderhevig is. Daarom is het centrale thema ‘Ultimate Survival’. De sprekers op Inspiration360 zijn zelf echte overlevers. Tijdens Inspiration360 krijg het publiek de kans om te leren van de ultieme survivaltechnieken van inspirators op wereldniveau.