RES faciliteert digitale werkplekken met alliantie partners
06-07-2016 | door: Witold Kepinski

RES faciliteert digitale werkplekken met alliantie partners

RES, speler in het leveren, automatiseren en beveiligen van digitale werkplekken, start het Tech Alliance Programma aan. Voor dit programma slaan markt-leidende technologiepartners van RES als Citrix, IBM en Microsoft de handen ineen met als doel om RES-klanten van de juiste middelen te voorzien om uitdagingen rondom het beheer van digitale werkplekken het hoofd te kunnen bieden. Het RES Tech Alliance Programma biedt zowel RES als haar applicatie-, hardware- en infrastructuurpartners groeikansen.

“Door het ingebouwde werkplekmanagement, de automatisering en de selfservice van RES te combineren met de kwaliteiten, van leidende technologie partners van RES, creëren we een krachtige oplossing die zijn gelijke niet kent,” zegt Tripp Purvis (foto), vicepresident Strategic Alliances bij RES. “Samen helpen we organisaties snel een naadloze en veilige werkplekervaring voor hun medewerkers in te richten. Het RES Tech Alliance Programma zorgt voor brede en innovatieve oplossingen die een veiligere omgeving, meer efficiëntie, en geldbesparing mogelijk maken.”

Het RES Tech Alliance Programma biedt partners, die oplossingen ontwerpen en bouwen die integreren met RES ONE, de kans om het RES Ready keurmerk te verdienen. Deze onderscheiding stelt hen in staat hun klanten meer business value te leveren door operationele prestaties te verbeteren en de technologische investeringen te optimaliseren. RES Ready-partners krijgen aanvullende training en ondersteuning bij marketing en sales. Grote namen als Citrix, IBM, Microsoft, Nutanix, ServiceNow, TOPdesk, Unidesk, en VMWare mogen zich al RES Ready noemen.

“We focussen ons op het bouwen van een robuust technologisch ecosysteem,” zegt Venugopal Pai, vicepresident Strategic Alliances en Business Development bij Nutanix. “Het nieuwe RES Tech Alliance Programma biedt RES-gebruikers een effectieve manier om de onzichtbare infrastructuur van Nutanix zo in te zetten dat ze tot open, innovatieve en transformatieve IT-oplossingen kunnen komen.”

Klik hier voor meer informatie over het RES Tech Alliance Programma.

Klik hier voor meer informatie over het RES Ready Programma en deelnemende bedrijven

Klik hier voor meer informatie over de RES ONE Automation Connectors.

Terug naar nieuws overzicht