Bart Hogendoorn wordt CEO Famed

17-06-2016 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Bart Hogendoorn wordt CEO Famed

Met ingang van 1 september 2016 is Bart Hogendoorn benoemd tot CEO van Famed, aanbieder van medical billing services. Hij volgt daarmee interim CEO Onno van den Brink op. Naast Bart, start per 1 augustus 2016 Hiltjo Bekkering als Sales Manager.

Als voormalig managing director van HP en HPE Nederland heeft Bart ruime ervaring in het managen van organisaties waar de klant en de consument centraal staan en waar de omgeving snel verandert. Met name in dynamische markten waar ICT-oplossingen centraal staan, is zijn expertise van grote toegevoegde waarde voor Famed. Zijn focus zal zich blijven richten op klantgerichte dienstverlening. “Ik kijk ernaar uit om, samen met alle medewerkers, Famed naar een volgend hoofdstuk van groei te brengen. Innoveren op basis van behoeften. Dat kan alleen wanneer je echt naar klanten en consumenten luistert. Nu weten wat hen in de toekomst bezighoudt, dat vormt de basis voor vernieuwing en groei”, aldus Hogendoorn.

Bart Hogendoorn is de afgelopen zes jaar Managing Director geweest van HP en HPE in Nederland. Onder zijn leiding heeft HP en HPE een groei doorgemaakt. Hogendoorn vertrok in mei 2016 om persoonlijke redenen. Er wordt op dit moment actief gezocht naar een opvolger voor Bart Hogendoorn zo meldt HPE Nederland.

Bart Hogendoorn is een bekend gezicht in de Nederlandse ICT-sector. In 1988 begon hij te werken bij hardwareleverancier NCR en was later in Zuid-Afrika werkzaam als general manager binnen de ABSA Group en directeur Financial Services bij SAP. Later werd hij Managing Director bij SAP Nederland en daar ook senior vice-president Europa. In 2008 ging hij naar Ctac waar hij 16 maanden werkte.In juni 2010 ging Bart Hogendoorn aan de slag als managing director HP Nederland waar hij tot 31 mei 2016 heeft gewerkt.Lees hier het laatste interview met Bart Hogendoorn.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht