Redactie - 14 juni 2016

Scout24 versterkt Europese groeistrategie

AutoScout24 vertrouwt voortaan op Workday Human Capital Management, een wereldwijde oplossing voor de HR-administratie. Scout24 AG, het Duitse moederbedrijf van AutoScout24 en andere leidende Europese marktplaats platformen kiest voor Workday om haar talentmanagement te verbeteren. Dit is noodzakelijk om de Europese groeistrategie te kunnen verwezenlijken.

Met de cloud HCM-oplossing profiteert Scout24 van intelligente besluitvorming op basis van Workday’s geïntegreerde mogelijkheden voor rapportages. Daarnaast stelt de oplossing Scout24 in staat om het beheer van HR-data te stroomlijnen en stimuleert Workday HCM het gebruik van self-service processen voor medewerkers, ook via mobiele apparaten.

Bestuurders van Workday en Scout24 geven de volgende reacties op het nieuws:

“Voor Scout24 zijn tools als Workday onmisbaar om op continue basis talent te vinden en te behouden, en het personeel te betrekken bij onze verdere groei en uitbreiding”, zegt Judith Jungmann, senior vice president Human Resources & Communications bij Scout24. “Workday deelt onze toewijding voor het bieden van de beste oplossingen, zodat onze medewerkers elke dag beter presteren. Deze leverancier begrijpt dat een gebruikerservaring die beklijft, cruciaal is bij het aanbieden van HR-software. Dit helpt ons om een hechter onderling verbonden personeelsbestand op te bouwen en toekomstig succes te ondersteunen.”

“Wij zijn er trots op dat Scout24 onze technologie heeft gekozen om zijn werknemers uit te rusten met onze services en data om slimmere, snellere beslissingen te maken, waar en wanneer dat nodig is”, reageert Christoph Kull, vice president DACH bij Workday. “Migratie naar ons samengevoegde technologieplatform in de cloud, helpt Scout24 om betere inzichten in zijn personeel te verkrijgen. En dat levert weer betere resultaten voor de business op. De expansiestrategie van het bedrijf zal merkbaar ondersteund worden.”