Met Executive People gratis naar NXTTCH

14-06-2016 | door: Pieter Werner

Met Executive People gratis naar NXTTCH

Op 28 juni 2016 vindt bij Muziekgebouw aan ’t IJ in Amsterdam NXTTCH plaats, dé innovatieve conferentie rondom digitale transformatie, nieuwe technologiën en startups. Lezers van Executive People kunnen gratis naar dit evenement. Meld u nu kosteloos aan voor NXTTCH met de speciale kortingscode executivepeoplenow. De normale ticketprijs is EUR 199,- , Dit aanbod geldt alleen voor eindgebruikers, niet voor leveranciers van IT diensten en producten.

NXTTCH zal plaats bieden aan 150+ IT professionals, tech-professionals, innovatie managers, durfkapitalisten en ondernemers en heeft een heel mooie line up van sprekers en activiteiten. De conferentie zal tevens gelijktijdig en in hetzelfde gebouw plaatsvinden als CIO CITY. CIO CITY is de Europese conferentie voor CIONET leden waaronder zo'n 300+ Europese en Nederlandse CIO's, IT Executives en Digital Leaders.

NXTTCH (uitspraak: NEXT TECH) brengt 'Suits en Hoodies' samen rondom allerlei nieuwe technologieën die de een directe impact hebben op mens, organisatie en maatschappij en bovenal directe ingrijpen de rol van IT en daarmee de CIO. NXTTCH heeft inspirerende thought leaders op het programma staan, die hun visie over disruptive tech en interessante business cases gaan delen. Kortom niet missen dus!

Reserveer nu kosteloos uw ticket middels de speciale kortingscode: executivepeoplenow

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Innovation