Wouter Hoeffnagel - 07 juni 2016

Registratie voor Outsystems’ NextStep Benelux geopend

Registratie voor Outsystems’ NextStep Benelux geopend image

OutSystems, aanbieder van het gelijknamige enterprise Rapid Application Delivery (RAD) platform, maakt bekend de registratie van NextStep Benelux te hebben geopend. Het jaarlijkse NextStep, dat op 12 oktober wordt georganiseerd, is een evenement waar CIO’s en IT-professionals meer te weten komen over de mogelijkheden van low-code programmeren en de wijze waarop dit de digitale transformatie kan versnellen.

NextStep Benelux 2016 vindt op 12 oktober plaats in het NBC congrescentrum in Nieuwegein. Dit jaar staan innovatieve oplossingen, game-changing technologie en opmerkelijke succesverhalen rondom thema’s als mobility (offline mobile apps), UX design en App integratie centraal. Bezoekers komen tijdens NextStep Benelux 2016 daarnaast in aanraking met OutSystems klanten, zoals Legal & General Pensioenen, Frankort & Koning internationale groothandel in fruit en Vervoersmaatschappij Rotterdam – RET.

Digitale transformatie
Vrijwel alle bedrijven in Nederland zijn momenteel bezig met hun digitale transformatie en willen klanten mobiele en responsive webervaringen geven om zich te onderscheiden van de concurrentie. IT-afdelingen zijn daarom op zoek naar nieuwe manieren om de ontwikkeling van applicaties te versnellen en het beheer van applicaties te vereenvoudigen. Het RAD-platform van Outsystems helpt de ontwikkeltijd van applicaties terug te brengen van maanden naar weken. Outsystems is momenteel een marktleider in de Benelux.

Aanmelden voor NextStep kan hier. Het complete programma van de dag wordt binnenkort bekend gemaakt.