Redactie - 23 mei 2016

Ingram Micro Storage Summit 16 juni in De Fabrique te Utrecht

Ingram Micro organiseert op 16 juni de Storage Summit in De Fabrique te Utrecht. Dit is volgens de distributeur de perfecte dag om op de hoogte te worden gebracht van alle nieuwe trends en ontwikkelingen op de storage markt.

Ontdek wat leveranciers voor IT-dienstverleners kunnen betekenen door hun producten te bekijken op hun stand of volg inspirerende seminars van expert speakers rond de drie thema's van deze editie zoals flash storage, Enterprise File Sync and Share en Converged Storage.

BBQ

Rij daarnaast in een Tesla Model S (foto), ontdek wat virtual reality echt kan tijdens de HTC Vive Experience en proef van de barbecue met american slow food.

Dit jaar vindt het evenement plaats op 16 juni in De Fabrique te Utrecht. Vanaf 12.00 zijn IT-dienstverleners welkom waarbij luxe broodjes klaarstaan. Alle storage leveranciers zullen gedurende de hele dag te bezoeken zijn op de informatiemarkt. Op deze informatiemarkt hebben alle leveranciers een stand met een productopstelling. Hier heeft de bezoeker de mogelijkheid tot het ontmoeten van contacten of het ontmoeten van nieuwe leveranciers.

Tijd en plaats

Het Ingram Micro Storage Summit vindt op 16 juni plaats in De Fabrique te Utrecht van 12.00 tot 18.00 uur.

De Fabrique
Westkanaaldijk 7
3542 DA Utrecht

Inschrijven kan hier.