Resellers welkom op Partnerdag tijdens Ricoh Open Rosmalen

Resellers welkom op Partnerdag tijdens Ricoh Open Rosmalen

17-05-2016 | door: Witold Kepinski

Resellers welkom op Partnerdag tijdens Ricoh Open Rosmalen

MKB resellers zijn van harte welkom op het gratis toegankelijke Ricoh Partnerdag die op maandagmiddag 6 juni wordt georganiseerd tijdens het Ricoh Open tennistoernooi in Rosmalen. Naast inhoudelijke sessies over de ontwikkelingen in het MKB is er volop tijd om in een goede sfeer te netwerken met medewerkers van Ricoh, partners en klanten. Voor hapjes en drankjes wordt gezorgd. Dutch IT-channel is partner van het Ricoh Open en zorgt onder andere voor verslag.

Tijdens het Ricoh Open kunnen MKB-resellers kennismaken met de mensen en het productaanbod van Ricoh. De gasten worden 6 juni vanaf 12.30 uur welkom geheten door Maurits Aalders, Ricoh Director Marketing & Indirect Channels.”We bespreken die middag wat resellers en Ricoh samen kunnen doen om het MKB te helpen verder te groeien.”

De ontwikkelingen in het MKB worden die middag vanuit diverse invalshoeken aangevlogen, vervolgt Aalders. “Zo worden de macro-economische effecten op de MKB-sector belicht door journalist en econoom Mathijs Bouman. Gastspreker Lobke Vlaming, Operationeel directeur MVO Nederland, vertelt hoe resellers kunnen inspelen met Maatschappelijk Verantwoordelijk Ondernemen (MVO).”

Maurits Aalders, een bekend gezicht in de Nederlandse IT-channel, presenteert zelf het Workstyle Innovation aanbod van Ricoh voor onder printing en Unified Communications Systems (UCS). “Hiermee kunnen MB-resellers hun klanten helpen productiever te werken. Resellers kunnen werkende toepassingen zien in de Open WorkSpace die tijdens het hele tennistoernooi open is. Daar laat Ricoh zien dat het niet alleen een innovatief printaanbod heeft, naar ook interessante software en services. Zo toont Ricoh zijn Communication Services oplossingen die bestaan uit audiovisuele producten als projectoren, interactieve whiteboards en unified communications systems (UCS).”

Aalders kijkt uit naar een partnerdag met interssante inhoud en netwerkmogelijkheden. “Ricoh en Dutch IT-channel kijken ernaar uit om resellers te ontmoeten op het Ricoh Open; waar tennis en business samenkomen.”

Meer details over het programma en aanmelden? Bezoek deze pagina. Direct inchrijven kan hier.

Terug naar nieuws overzicht