Awingu wint Data News ‘Start-up of the Year’ Award For Excellence

13-05-2016 | door: Redactie

Awingu wint Data News ‘Start-up of the Year’ Award For Excellence

Awingu is op het prestigieuze gala van de ‘Data News Awards for Excellence’ verkozen tot de ‘Start-up of the Year’. Deze Awards behoren tot de belangrijkste prijzen in de Belgische it-wereld. Awingu (www.awingu.com), met hoofdzetel in Gent, ontwikkelt ‘workspace agregator’ software zodat bedrijfsmedewerkers op om het even welk platform altijd en overal hun applicaties kunnen opvragen op tablets, smartphones en andere draagbare oplossingen. 

Nadat Awingu door duizenden lezers van Data News in de top drie van start-ups van het jaar werd genomineerd, wees de jury Awingu aan als dé winnaar van deze betekenisvolle award. De jury bestaat uit prominente cio’s, ceo’s en leidende figuren uit de Belgische it-biotoop.

De Award werd in ontvangst genomen door Awingu Chief Commercial Officer Steve Meynen. Op het gala in Brussel waren bijna duizend gasten aanwezig. ‘Dit is een fantastische bekroning voor Awingu en een bewijs dat we ook in eigen land erkend wordt als een van de meest beloftevolle jonge ondernemingen,’ vertelt Awingu ceo Walter Van Uytven.

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

workspace