Drukken, perforeren, snijden en stapelen in één drukgang

02-05-2016 | door: Wouter Hoeffnagel

Drukken, perforeren, snijden en stapelen in één drukgang

Xerox voegt twee nieuwe opties voor inline afwerking toe aan de Xerox Rialto 900 Inkjet Press. Grafimediabedrijven kunnen opdrachten hierdoor in één drukgang drukken, perforeren, snijden en stapelen. De functies bestaan uit een dynamische inline perforator en een tweede hoge capaciteitsuitleg.

Met de optie voor dynamische inline perforatie maakt Xerox het mogelijk om inline horizontale, verticale of T-vormige afscheurcoupons te creëren. Voorbeelden hiervan zijn kortingsbonnen, antwoordkaarten en betalingsbewijzen. Een tweede hoge capaciteitsuitleg maakt een ononderbroken productie mogelijk. Deze optie maakt het mogelijk de Rialto 900 draaiende te houden tijdens het leegmaken van de andere uitleg.

De nieuwe functies voor de Xerox Rialto 900 Inkjet Press zijn tijdens drupa te zien op de stand van Xerox in hal 8B A62. De pers maakt daar ook gebruik van de cloudgebaseerde oplossing van Xerox voor geautomatiseerd kleurenbeheer. Hiermee zien grafimediabedrijven hoe zij hun workflow- en kleurenbeheer kunnen vereenvoudigen. De beschikbaarheid van de twee nieuwe afwerkingsfuncties wordt later dit jaar bekendgemaakt.

Terug naar nieuws overzicht