Wouter Hoeffnagel - 26 april 2016

COMPAREX is AppSense-partner van het jaar

COMPAREX is AppSense-partner van het jaar image

COMPAREX en AppSense hebben vandaag laten weten dat COMPAREX is uitgeroepen tot AppSense-partner van het jaar 2015 voor de Benelux. De award werd uitgereikt tijdens de jaarlijkse Elevate Partner Conference van AppSense in Windsor in het Verenigd Koninkrijk.

Voor de AppSense Partner of the Year Awards wordt nagegaan hoe de diverse partners scoren qua betrokkenheid, omzet en groei. Ook wordt gekeken hoe de partners zich inzetten voor AppSense-training en speciaal personeel, en hoe ze presteren op algemeen vlak. COMPAREX ontvangt de award voor haar prestaties op het gebied van klantbetrokkenheid, omzetgroei en innovatieve implementaties.

Als AppSense Go+ Gold+ Partner heeft COMPAREX een compleet aanbod AppSense UEM-oplossingen, waaronder DesktopNow, DesktopNow Plus, DataNow, Application Manager en AppSense Insight, waarmee IT-organisaties hun desktopsecurity, management en personalisering kunnen centraliseren en de security kunnen afdwingen. Dankzij deze oplossingen krijgen de gebruikers een meer persoonlijke desktop en een betere security, performance, consistentie en betrouwbaarheid.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024