Hoge opkomst op SLTN fiets-clinic

25-04-2016 | door: Wouter Hoeffnagel

Hoge opkomst op SLTN fiets-clinic

SLTN Inter Access heeft op dinsdag 19 april de tweede jaarlijkse editie gehouden van de SLTN fiets-clinic. De opkomst voor deze dag voor relaties en partners van SLTN was hoog. Op landgoed Rhederoord, welke als begin en eindpunt diende voor ritten van 55 en 70 km door het schitterende natuurgebied de Posbank. Ook werd een pittig 15 km mountainbike parcours gereden.

De groepen werden begeleidt door ex-profrenners Joop Zoetemelk en Aart Vierhouten, en aanstormende talenten in de wielersport. Voorafgaand aan het fietsen was er een inspirerende verhandeling over hoe de profs met voeding voor- tijdens en na de koers omgaan. Ook stond een klimtijdrit op het programma, waarbij elke deelnemer de tips ter hand nam om de tijden van voorgaand jaar scherper te stellen. Na afloop van de ritten verzamelden alle groepen zich op Landgoed Rhederoord, waar een verantwoord pasta-buffet gereed stond om de koolhydraten weer aan te vullen. Ook werd hier een prijsuitreiking gehouden en was er gelegenheid ervaringen uit te wisselen. Tot slot stond ook een fotomoment met de profs op de planning.

“Het was wederom weer een zeer geslaagde dag, waarbij de derde dinsdag in april toch wel een vaste plek begint te krijgen in de harten van de wielerfans. Wij danken de deelnemers die deze dag tot een succes hebben gemaakt en uiteraard de weergoden die ons (weer) goed gezind waren” aldus Lex Erades, VP services van SLTN Inter Access.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

sport