Cloud Vision 2016
21-04-2016 | door: Redactie

Cloud Vision 2016
(09-06-2016)

We kunnen er niet langer omheen: de wereld is in sterke mate aan het veranderen. We zien een verregaande samensmelting van fysieke en virtuele werelden, onder meer door de grote groei van devices die data verzamelen, uitwisselen en analyseren (Internet of Things). Data wordt steeds waardevoller en het beheer en de analyse ervan vormt voor veel bedrijven de sleutel tot zakelijk succes. Internet of Things ontketent in 2016 in combinatie met big data, de cloud en automatisering een nieuwe industriële revolutie, oftewel: the new IT reality.

De recente faillissementen van traditionele organisaties als V&D, DA en Macintosh bewijzen eens te meer dat innovatiekracht, aanpassingsvermogen en kostenbewustzijn anno 2016 belangrijke ingrediënten zijn in de concurrentiestrijd. Nieuwe technologieën dienen sneller geïmplementeerd te worden om de productiviteit te verhogen en beter zakelijk inzicht te krijgen. Dit alles vereist echter wel een innovatieve ICT-architectuur, oftewel een Continuously Adaptive Datacenter, dat in staat is in te spelen op alle mogelijke business-eisen van vandaag en morgen.

Tijdens Cloud Vision 2016 op 9 juni nemen we u mee in de ontwikkelingen rondom The new IT reality en de consequenties voor de inrichting van uw ICT-omgeving. Zo krijgt u antwoord op de vraag hoe hypes als invisible en webscale IT en ontwikkelingen als hyperconverged in de Continuously Adaptive Datacenter architectuur passen en hoe eisen op het gebied van security, business continuity, mobility en productivity hierin worden geborgd. In ons Smart Experience Centre kunt u bovendien kennismaken met innovatieve concepten en gadgets, zoals een smart city, de Oculus Rift en meer, die deel uitmaken van The new IT reality.
Cloud Vision 2015: een groot succes!

In 2015 organiseerde ICT-Partners de eerste editie van Cloud Vision. Met meer dan 120 aanmeldingen, een groot aantal deelnemende partners (Microsoft, Citrix, VMware, AppSense, Nutanix, Xangati, Dell, Jabra, KEMP en nThen!) en vooral enthousiaste deelnemers was Cloud Vision 2015 een groot succes! 

Locatie: Schouwburg- en congrescentrum Orpheus

Kosten: Gratis

Doelgroep: CIO’s, ICT-directeuren, ICT-(project)managers, ICT-architecten en ICT-specialisten van organisaties met meer dan 200 geautomatiseerde werkplekken

Programma

09.00 uur: Ontvangst & registratie
09.30 uur: Opening door dagvoorzitter, Jan Ursi
09.45 uur: From digital to Infrastructure | Key Datacenter Trends to ride until 2020 - door Giorgio Nebuloni, IDC
10.30 uur: The new IT reality | Onze visie op ICT - door Frans Loth & Pascal Verberkt, ICT-Partners
11.00 uur: Koffiepauze in het Smart Experience Centre
11.15 uur: Say yes to digital Business transformation - door Eric Kline, Citrix
11.45 uur: The rise of Enterprise Cloud - door Sudarshan Srinivasan, Nutanix
12.15 uur: Lunch in het Smart Experience Centre
13.00 uur: AppSense' kijk op cloud en IoT - door Simon Townsend, AppSense
13.40 uur: Break-outsessies rondom Datacentertransformatie
14.30 uur: Koffiepauze in het Smart Experience Centre
14.55 uur: Break-outsessies rondom Security & Continuity
15.55 uur: Break-outsessies rondom Productivity & Mobility
16.45 uur: Afsluiting & Borrel

Inschijven kan hier.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud