Wouter Hoeffnagel - 21 april 2016

Fabrikant van fruitdranken kiest voor sociaal intranet van ETTU

Fabrikant van fruitdranken kiest voor sociaal intranet van ETTU image

Hero Benelux, onderdeel van de in Zwitserland gevestigde Hero Group,kiest voor de social intranet oplossing eConnect Today van ETTU. Het nieuwe intranet werkt volledig binnen Office 365 en zorgt ervoor dat de medewerkers van Hero Benelux op een gebruiksvriendelijke manier worden ondersteunt in hun dagelijkse werkzaamheden. eConnect Today is hierbij het startpunt van alle online applicaties en is zo een belangrijk onderdeel van de Digital Workplace binnen Hero.

Hero heeft een passie voor natuurlijke ingrediënten en staat bekend om haar fruitproducten, het Hero Baby assortiment fles- en bijvoeding en het merk Organix Goodies. Hero is actief in 15 landen en is een snelgroeiende organisatie. Hierdoor is het belangrijk om onafhankelijk van tijd en locatie samen te werken. Het oude intranet voldeed niet meer aan de wensen en eisen van de organisatie. Belangrijkste eis voor Hero Benelux was een standaard SharePoint intranet, zonder uitgebreid maatwerk en een korte time-to-market.

eConnect Today in Office 365
Na een uitgebreid selectietraject heeft Hero Benelux gekozen voor eConnect Today in Office 365. Met dit gebruiksvriendelijke social intranet kunnen medewerkers kennis en informatie delen, vinden en effectief samenwerken. eConnect Today beschikt over functionaliteiten voor onder andere globaal nieuws en persoonlijk nieuws, het zoeken en vinden van collega's, mobiele ontsluiting en sociale contacten dankzij de integratie met Yammer.

Paul Weijland, ICT Manager van Hero Benelux (links op foto): “Wij zochten nadrukkelijk naar een strategische partner in de Benelux en daarbuiten die ons voor de lange termijn adviseert in werken met Office 365. ETTU is al meer dan 10 jaar specialist op het gebied van SharePoint en Office 365 en heeft met eConnect Today een bewezen oplossing die perfect voldoet aan onze wensen en eisen.”

Proces naar Digital Workplace
Eric-Jan Vroon, directeur van ETTU (rechts op foto): “De afgelopen tijd hebben verschillende organisaties gekozen voor eConnect Today, de social intranetoplossing van ETTU. Wij zijn dan ook trots dat we Hero Benelux als klant mogen verwelkomen en kunnen ondersteunen bij het proces naar de Digital Workplace.“