Wouter Hoeffnagel - 18 april 2016

SLTN Inter Access en GamingWorks gaan partnership aan

SLTN Inter Access en GamingWorks gaan partnership aan image

SLTN Inter Access (SLTN) en GamingWorks hebben de samenwerking geformaliseerd middels het sluiten van een “Gold partnership”. Het partnership heeft betrekking op het leveren en begeleiden van simulaties en management games.

GamingWorks ontwerpt, ontwikkelt en implementeert professionele simulaties en “serious games” die gericht zijn op het oplossen van organisatorische problemen en ondersteunt organisatorisch leren en ontwikkelen. De 'learning-by-doing' oplossingen worden door een wereldwijd netwerk van professionele partners gebruikt.

Apollo 13
GamingWorks bekendste game is Apollo 13. Deze simulatie wordt door SLTN al jaren regelmatig met klanten gespeeld. Dit is een interactief simulatiespel, waarin de deelnemers de rol van het NASA vluchtleidingscentrum op zich nemen. De opdracht aan de groep is om de Apollo 13 raket na ernstige problemen (“Houston, we have a problem”) weer veilig op aarde te krijgen, ondanks incidenten, wijzigingen en calamiteiten.

Naast Apollo 13 heeft GamingWorks ook games ontwikkeld op het gebied van projectmanagement (The Challenge of EgyptTM, TOPMeetingTM), organisatie verandering (2020TM), business-IT alignment (Grab@PizzaTM), BPM (The Greatest MoveTM), Lean/6Σ (CarWorksTM) en Cyber security & Resilience (Ocean’s 99TM).

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024