Ruud Alaerds benoemd tot directeur van DHPA
18-04-2016 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Ruud Alaerds benoemd tot directeur van DHPA

Ruud Alaerds volgt per 1 mei 2016 Michiel Steltman op als directeur van de Dutch Hosting Provider Association (DHPA). Steltman maakte op 1 januari 2016 de overstap naar Stichting Digitale Infrastructuur Nederland (DINL) en nam ad interim waar totdat een geschikte opvolger gevonden was. Met Alaerds is die opvolger er nu.

Eric Vredeveldt, bestuurslid en secretaris van de DHPA over de benoeming van Alaerds: “Met de komst van Stichting DINL is de agenda van de DHPA aan het veranderen. DHPA zal zich meer op marketing activiteiten gaan richten om awareness in de markt te realiseren zodat we de hosting- en cloudsector verder kunnen promoten in Nederland. Wij zijn dan ook blij dat we in Ruud Alaerds iemand met de juiste achtergrond hebben gevonden die uitermate geschikt is om aan deze opdracht praktische invulling te geven.”

Alaerds heeft ruime ervaring in de wereld van ICT-marktonderzoek, market intelligence en advies, onder andere bij Heliview. Alaerds over zijn benoeming: “De hosting wereld is een uitdagende omgeving waarin ontwikkelingen (technologisch maar ook in het marktveld) razendsnel gaan. Tegelijkertijd moet Nederland er nog achter komen hoe cruciaal deze sector is voor bedrijven, instellingen maar ook de burger. Ik beschouw het als een voorrecht om deze sector te mogen vertegenwoordigen op weg naar beter begrip en verdere professionalisering.” Alaerds kondigt in de periode na zijn aantreden de deelnemers van DHPA te gaan bezoeken om kennis te maken.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

DHPA, People