Kodak Alaris breidt zijn aanbod van documentscanners uit

Kodak Alaris breidt zijn aanbod van documentscanners uit

14-03-2016 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Kodak Alaris breidt zijn aanbod van documentscanners uit

Zowel grote als kleine organisaties worden door bedrijfs- en IT- management aangespoord om zo snel mogelijk de transformatie van papier naar digitaal te realiseren om hun operationele efficiency te verhogen. Op deze wijze blijven ze de concurrentie voor. Daarom is het belangrijk om papieren documenten te digitaliseren en informatie gemakkelijk beschikbaar te stellen voor medewerkers binnen een organisatie. Bedrijven kunnen hierdoor sneller beslissingen nemen om te voldoen aan de behoefte van de klant. Daarnaast kan de beveiliging worden verbeterd en beheer van informatie gegarandeerd. Kodak Alaris speelt hierop in met de Kodak i3300 Scanner, een nieuwe scanner in de i3000 Serie.

De i3300 Scanner is gericht op alle kantooromgevingen in een brede reeks branches en verticale markten, inclusief de overheid, banken, verzekeringsbedrijven, de gezondheidszorg en Business Process Outsourcing (BPO). De scanner scant 70 pagina's per minuut en past daarmee  tussen de i3200 Scanner (50ppm) en de i3400 Scanner (90ppm) in het aanbod van Kodak Alaris. Met deze scanner is het ook mogelijk om essentiële gegevens uit documenten te extraheren en toe te voegen aan een bedrijfsproces of workflow.

Vernieuwd bedieningspaneel
De i3300 Scanner bevat een bedieningspaneel waarmee nieuwe gebruikers sneller kunnen leren werken. Andere functies van de i3300 Scanner zijn onder andere:

  • De nieuwste versie van Perfect Page-technologie met ingebouwde barcodereader
  • Image verbeteringstechnologie die in kleur, zwart-wit op 300 DPI de beste beeldkwaliteit levert
  • Intelligent Document Protection (IDP) ter bescherming tegen mogelijk beschadigde documenten en verloren gegevens
    • Documenten die geniet, gevouwen of kwetsbaar zijn kunnen worden beschadigd wanneer ze automatisch worden ingevoerd in de scanner
    • Met IDP stopt de invoer van papier direct als er documentschade optreedt, zodat gebruikers het document en de informatie die erop staat kunnen behouden
  • Integratie met alle scantoepassingen voor TWAIN, ISIS en LINUX en compatible met WINDOWS-, MAC- en LINUX-omgevingen.

Crimson en Lifetime Care
Een aantal bedrijven gebruikt momenteel de scanners uit de i3000 Serie:

  • Crimson is een service organisatie voor documentbeheer uit het Verenigd Koninkrijk. Dit bedrijf gebruikt meerdere Kodak Alaris scanners, inclusief de i3400 Scanner, om de efficiëntie te verbeteren en beter te voldoen aan de behoeften van klanten. Medewerkers kunnen facturen verwerken, aanvragen voor bouwplannen verwerken en documenten voor bewijs van levering digitaliseren.
  • Lifetime Care, een instelling voor de thuiszorg, heeft de overstap naar een digitale workflow gemaakt via een automatisch systeem voor indexeren. Hierbij gebruikt het bedrijf de i3400 Scanner en Kodak Capture Pro Software. Het bureau heeft hierdoor de kosten voor het digitaliseren van documenten verlaagd en toegang tot patiëntgegevens verbeterd.

Beschikbaarheid en prijs
De Kodak i3300 Scanner is direct verkrijgbaar voor de catalogusprijs van € 4.645,00.

Terug naar nieuws overzicht