Redactie - 10 maart 2016

Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala op 19 januari 2017 in Studio 21

Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala op 19 januari 2017 in Studio 21 image

Save the date: Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala op 19 januari 2017 in Studio 21

Donderdagavond 19 januari 2017 worden de prestigieuze Dutch IT-channel Awards voor de tweede keer uitgereikt aan bedrijven en personen die in 2016 in de ogen van de Nederlandse IT-channel de beste prestaties hebben geleverd. Verzeker u nu al van de beste plaatsen en reserveer een tafel of wordt sponsor van het grootste IT-channel event van Nederland!

Het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala is het grootste Nederlandse netwerkevenement voor IT-leveranciers, distributeurs, resellers, cloud & service providers die met elkaar zakendoen.

De eerste editie van het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala was een groot succes. De tweede editie gaat plaatsvinden in de gezellige en geavanceerde Studio21, gelegen in het hart van Nederland te Hilversum met uitgebreide parkeergelegenheid en een hotel op het mediapark. Deze ultramoderne eventlocatie is onder andere uitgerust met het grootste indoor LED scherm van Europa.  Met deze nieuwe locatie verwacht Dutch IT-channel het evenement nog meer allure te geven en de gasten nog beter te kunnen bedienen.

Netwerkborrel

Het evenement start met een (Nieuwjaars)receptie, gevolgd door een galadiner met de uitreiking van de Awards. Het diner wordt verzorgd door Oseven en de avond wordt feestelijk afgesloten met een afterparty.

Nomineren

Op korte termijn volgt meer informatie over de Dutch IT-channel Awards categorieën. Het online nomineren start op 6 september 2016 tijden het Dutch IT Society Event. Alle informatie is te vinden op www.dutchitawards.nl.

Sponsormogelijkheden

U heeft nu al de mogelijkheid om u en uw gasten te verzekeren van de beste plaatsen.

Er zijn mooie arrangementen en interessante sponsormogelijkheden met vroegboekkorting voor de early birds.
 

 

VOOR RESERVERINGEN EN AANVULLENDE INFORMATIE

Rob de Kleijnen

rdekleijnen@dutchitchannel.nl

06 - 40 23 68 03