Webinar: Wat is van belang bij het opstellen van een Digital Workplace strategie?
23-02-2016 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Webinar: Wat is van belang bij het opstellen van een Digital Workplace strategie?
(14-04-2016)

Het neerzetten van een succesvolle Digital Workplace niet alleen uit het neerzetten van de Digital Workplace zelf. De strategie en adoptie zijn van groot belang om een succesvolle Digital Workplace te realiseren. Wat is belangrijk bij het opstellen van een strategie naar een succesvolle Digital Workplace? En hoe krijg je jouw medewerkers mee zodat zij het intranet daadwerkelijk gaan gebruiken? Deze vragen staan centraal tijdens een webinar van ETTU.

Het intranet draaide jaren geleden om het informeren van medewerkers over het laatste nieuws. Vandaag de dag is het intranet echter veel meer, en draait vooral om mensen en hun werk. Het intranet functioneert steeds vaker als digitale samenwerkingsomgeving, wat ook wel de Digital Workplace wordt genoemd. In het gratis webinar ‘De strategie naar een succesvolle Digital Workplace’ op donderdag 14 april 2016 van ETTU leert u hoe uw organisatie direct aan de slag kan met een Digital Workplace.

Concrete voorbeelden en tips
Tijdens het webinar praten strategie specialist Lourens Siderius en adoptie consultant Yvonne Zuijdendorp u volledig bij over het belang van strategie en adoptie. Ook geven zij concrete voorbeelden en tips om te zorgen dat een implementatie en de adoptie van de Digitale Workplace binnen uw organisatie succesvol verloopt. Het webinar is interactief; u krijgt tijdens het webinar de gelegenheid vragen te stellen aan de experts.

Schrijf u hier in voor het gratis webinar ‘De strategie naar een succesvolle Digital Workplace’.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Digital