Wouter Hoeffnagel - 20 februari 2016

Neelie Kroes spreekt op Salesforce World Tour Amsterdam 2016

Salesforce maakt bekend dat oud-Eurocommissaris Neelie Kroes, ambassadeur van StartupDelta, keynote speaker is tijdens de Salesforce World Tour Amsterdam. Het World Tour-event is het grootste gratis businessinnovatie-evenement van Nederland en vindt dit jaar plaats op donderdag 14 april in de Amsterdam RAI.

Neelie Kroes is speciaal gezant voor startups in Nederland en ambassadeur van Startupdelta. Vanuit die rol zet zij zich in om in Nederland een ideaal klimaat voor startups te realiseren. Ook Salesforce gaat veelvuldig de samenwerking aan met innovatieve jonge ondernemingen. Afgelopen oktober maakte het venturefonds van de cloudleverancier nog 100 miljoen dollar vrij voor Europese startups. Tijdens de Salesforce World Tour is er ook een speciale Startup Village, waar startups laten zien hoe zij met de steun van Salesforce verder groeien.

Innovatie

De Salesforce World Tour Amsterdam staat volledig in het teken van innovatie, technologie en business. Naast Neelie Kroes treedt Mike Rosenbaum, executive vice president en general manager van de Salesforce Sales Cloud, op als spreker. Ook delen verschillende Nederlandse klanten van Salesforce hun ervaringen op het podium en is er aandacht voor de foundation-activiteiten van de cloudgigant. Onder meer Ellen Greve, directeur van KNGF Geleidehonden, vertelt hoe haar organisatie met steun van Salesforce haar doelen kan bereiken. Daarnaast kunnen bezoekers live demo’s van nieuwe producten bekijken, in contacten komen met Salesforce-experts of een kijkje nemen in de speciale SMB Zone voor mkb-ondernemingen.

4.000 bezoekers

Het World Tour-event is het grootste gratis businessinnovatie-evenement van Nederland. Dit jaar komen naar verwachting 4.000 bezoekers. Het evenement wordt voor de vierde keer georganiseerd in Nederland en vindt plaats op donderdag 14 april in de Amsterdam RAI.