BPSolutions wint IBM Beacon Award 2016 in categorie ‘Outstanding Technical Vitality’
17-02-2016 | door: Redactie
Deel dit artikel:

BPSolutions wint IBM Beacon Award 2016 in categorie ‘Outstanding Technical Vitality’

BPSolutions is voor de derde achtereenvolgende keer uitgeroepen tot winnaar van de wereldwijde IBM Beacon Award in de categorie ‘Outstanding Technical Vitality’. 

Elk jaar onderscheidt IBM een select aantal IBM Business Partners die uitzonderlijke oplossingen hebben geleverd waarmee waarde wordt toegevoegd aan de wijze waarop hun klanten zaken doen en die hun klanten assisteren bij het transformeren naar hoe zij opereren in het tijdperk van “cognitive computing”. Dit jaar worden in het bijzonder ook oplossingen op het gebied van IBM Watson, cloud computing en analytics onderscheiden. 

Honderden nominaties
De Beacon Awards vormen een integraal onderdeel van IBM’s programma ter onderscheiding van haar Business Partners. De winnaars worden geselecteerd uit honderden nominaties door een experts panel dat bestaat uit IBM executives, sector analisten en leden van de pers. De winnaars zijn bekend gemaakt tijdens de IBM PartnerWorld Leadership Conference in Orlando, Florida. Er werden Beacon AWards toegekend in 24 categorieën.

“Met de toekenning van de IBM Beacon Awards worden Business Partners geëerd, die consistent excelleren in het leveren van oplossingen aan hun klanten waarmee transformatie processen en groei gestimuleerd worden”, zei Marc Dupaquier, general manager IBM Global Business Partners. “Wij feliciteren BPSolutions met de IBM Beacon Award for Technical Vitality Major Markets en het fungeren als een trusted advisor naar hun klanten met het Hybride Cloud Enterprise IT Platform”.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud