Wouter Hoeffnagel - 17 februari 2016

Microsoft verlengt meervoudige Microsoft Gold en Microsoft Silver partnerstatus van SLTN Inter Access

SLTN Inter Access, (SLTN) heeft op 6 kennisgebieden haar Microsoft Gold partnerstatus geprolongeerd. Daarnaast is de Microsoft Silver partnerstatus van het bedrijf op 9 kennisgebieden verlengt.

SLTN zet in op de “Mobile first, Cloud first” strategie van Microsoft. “SLTN is mede daardoor in staat om de huidige business- en IT-vraagstukken te vertalen naar schaalbare en toekomstbestendige oplossingen, zoals bijvoorbeeld de (geleidelijke) overgang naar hybride cloud oplossingen en het toepassen van Office 365.” zegt Edwin Veth, alliance manager voor Microsoft bij SLTN. “Wij ontzorgen onze klanten daarbij in de volle breedte middels consultancy, het opstellen van de roadmap, hulp bij proof of concepts op innovatieve Microsoft oplossingen, implementatie van de uiteindelijke gekozen oplossing tot en met het dagelijkse operationele beheer”.

Waardevolle kennis bijeenbrengen
“SLTN is een Managed Partner. Vanuit Microsoft leunen we steeds meer op de specifieke kennis van partners als SLTN”, stelt Menno Barger, Partner Sales Executive bij Microsoft Nederland. “Zodra we denken dat een specifieke klantvraag aansluit bij de expertise van een partner, halen we die erbij. In de samenwerking die zo ontstaat, brengen we waardevolle kennis bijeen.“

“SLTN is bijzonder trots op dit behaalde resultaat. De 6 maal Gold en 9 maal Zilver Partner Status tussen SLTN en Microsoft bevestigt wederom de diepgaande Microsoft kennis binnen de SLTN organisatie maar eveneens het hechte partnership met Microsoft. De komende jaren zal, gelet op de vooraanstaande positie die Microsoft inneemt in de markt, de activiteiten van SLTN sterk verweven zijn” aldus Eugene Tuijnman, CEO van SLTN.