Wouter Hoeffnagel - 03 februari 2016

Groot onderzoek naar “Kijk op cloud”

ICT-dienstverlener en Hybrid Cloud Management expert i³ groep voert in de maanden februari en maart een grootschalig onderzoek uit naar de “Kijk op Cloud” van Nederlandse organisaties. Het onderzoek moet inzicht geven in welke bedrijfsmatige en technische afwegingen deze organisaties moeten maken op het moment dat zij cloud diensten af willen nemen.

Rob W.A. Vissers, Managing Director i³ groep: “Met de resultaten van dit onderzoek krijgen de deelnemende organisaties straks een leidraad in handen waarmee ze hun cloud strategie kunnen vormgeven. In de boardroom en op de werkvloer staat cloud nog steeds bekend als “goedkoop” maar er leeft ook een soms nog onterechte angst rondom dit onderwerp. De route naar een hybride cloud infrastructuur is geen rechte lijn omhoog maar zal door veel twijfels en obstakels omgeven worden. Wij zijn erg benieuwd hoe de Nederlandse markt hier over denkt en zullen deze uitkomsten dan ook voorzien van ons onafhankelijke advies”.

De resultaten van dit onderzoek zullen worden gebundeld en geduid in het e-book “Cloud 360: Kijk op Cloud” dat 3 juni tijdens i³ groep On Air zal worden gepubliceerd. Wilt u meedoen aan dit onderzoek en de resultaten direct na publicatie ontvangen? Neem dan hier deel aan het onderzoek. Onder de deelnemers worden drie Wehkamp cadeaubonnen ter waarde van 100 euro verloot.