Redactie - 20 december 2015

Word founder van 'Handboek Soldaat voor de digitale transformatie' van trendwatcher Adjiedj Bakas

In de natuur is het niet het sterkste dier dat overleeft, maar het dier dat zich het beste aanpast aan de steeds veranderende omgeving. Deze oude wet van Darwin geldt meer dan ooit in de jaren ’10. Managers, CFO’s, marketeers, HR-specialisten en anderen merken nu al dat vrijwel alle disruptieve innovaties door technologie gedreven zijn. Maar de kloof tussen deze stakeholders enerzijds en techneuten en IT-ers anderzijds is nog te groot. Die moet nodig overbrugd worden! Alleen dan kan innovatie in bedrijf of bedrijfstak echt van de grond komen. Om iedereen op weg te helpen met de digitale transformatie komen trendwatcher Adjiedj Bakas en Witold Kepinski van Dutch IT-channel nu met het ‘Handboek Soldaat voor de digitale transformatie’.

Founder worden?

Co-creatie en co-makership zijn het devies van de auteurs. Zij bieden technologiepartijen aan om founder van het boek te worden en zo hun toekomstvisie en kennis te delen. Verschillende bedrijven en instellingen die actief zijn conform een trend, worden in het boek genoemd. Bent u eenmaal als trendsetter benoemd, dan kan het zijn dat u het plezierig vindt wat extra aandacht voor uw bedrijf in het boek te krijgen.  Dat kan in de vorm van een column. Die zijn in verschillende vormen mogelijk. Er wordt in het boek ruimte ingebouwd voor een beperkt aantal columns.

Bekijk hier de mogelijkheden

Voor meer informatie neem contact op met Ralph Uittenbogaard of Karin Snijders op info@bakas.nl of 020 627 10 17

Adjiedj Bakas geeft tijdens de Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala op 21 januari in NH Grand Hotel Krasnapolsky een presentatie over de digitale transformatie.

Flyer_De Digitale Transformatie.pdf