Wouter Hoeffnagel - 02 december 2015

Leveranciers integreren Human Capital Management en salarisverwerking in één omgeving

Workday, leverancier van cloudapplicaties voor financiën en human resources, breidt zijn partnerschap met ADP uit. De bedrijven integreren ik van de volgende generatie integratietechnologie, om Workday Human Capital Management (HCM) en ADP Global Payroll in één gebruikersomgeving binnen Workday, en helpen hiermee eindgebruikers bij het beheer van personeelsbestanden en de verwerking van salarissen.

Multinationals kunnen de functionaliteit van ADP Global Payroll als één proces vanuit Workday’s gebruiksinterface inzetten voor beheer van een wereldwijde workforce. Klanten kunnen uitgebreide lokale data in Workday invoeren waar het automatisch door ADP gevalideerd en gebruikt wordt om tot een gestroomlijnde wereldwijde omgang met salarisverwerking te komen.

Dynamische pagina’s voor salarisverwerking
Workday combineert integratietechnologie met ADP’s REST APIs om dynamisch pagina’s aan te maken. Op deze pagina’s worden de velden voor lokale salarisverwerking automatisch opgemaakt vanuit ADP, zodat multinationals de verschillende wereldwijde salarisverwerkingseisen beter kunnen beheren. Wettelijke wijzigingen vanuit ADP kunnen direct worden doorgevoerd via de Workday gebruikersinterface, zodat klanten zeker weten dat loonlijst procedures volgens de meest recente lokale wet- en regelgeving verlopen. Workday HCM stelt internationale organisaties in staat snel beslissingen te nemen, operationele processen inzichtelijk te maken, te anticiperen op toekomstige talent-behoeftes en effectieve teams te bouwen.

De oplossingen die ontstaan door het verbrede partnerschap van Workday en ADP worden naar verwachting in Workday 27 gelanceerd. Deze update komt in Q3 2016 voor klanten beschikbaar.