Wouter Hoeffnagel - 26 november 2015

Jeroen Kok wordt Director Operations PQR

PQR heeft per 1 november 2015 Jeroen Kok benoemd tot Director Operations. Kok volgt hiermee Ewout Alewijnse op, die zich binnen PQR gaat focussen op organisatieontwikkeling.

Het uitgebreide aanbod van complexe IT-oplossingen verandert snel en klanten hebben steeds vaker strategisch advies nodig. PQR speelt hierop in door haar dienstenportfolio aan te passen. Naast het team van Solution Architecten dat begin dit jaar werd uitgebreid, kondigde PQR op IT-Galaxy aan dat haar dienstenportfolio uit te breiden met PQR Lifecycle Services.

Innovatieteam
Om snel te kunnen reageren op ontwikkelingen op het gebied van cloud, XaaS, migration services, orkestratie en software defined oplossingen is daarnaast een innovatieteam in het leven geroepen. Dit team is gecreëerd om innovatie-initiatieven vanuit de organisatie te verzamelen, te analyseren en, indien relevant, uit te werken.

Door deze ontwikkelingen is de nieuwe rol van Organisational Change Manager ontstaan, een rol die wordt ingevuld door Ewout Alewijnse. Met deze aanstelling draagt Alewijnse een gedeelte van zijn werkzaamheden over aan Jeroen Kok, die de functie van Director Operations zal bekleden.

Director Operations
De functie van Director Operations wordt ingevuld door Jeroen Kok. Kok was als Country Manager Technology Support bij HP Nederland verantwoordelijk voor het leveren van services rondom het datacenter. Bij PQR neemt hij management operations, de aansturing van unitmanagers en projectmanagement voor zijn rekening.

“PQR kiest ervoor om de nadruk te leggen op strategische advies en aanvullende diensten in de beheerfase.”, legt Kok uit. “Als Director Operations kijk ik er naar uit om de rol van PQR als advies- én implementatiepartner verder uit te diepen en het operations team te mogen begeleiden en aansturen.”

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024