Wouter Hoeffnagel - 12 november 2015

Documentaires zetten kansen van het Internet of Things uiteen

Het Internet of Things (IoT) biedt ondernemers allerlei kansen. Waar deze kansen liggen is echter niet voor iedere ondernemer duidelijk. In een reeks documentaires maken TNO, Kamer van Koophandel (KvK) en ECP - Platform voor InformatieSamenleving (ECP) daarom de kansen die het IoT inzichtelijk.

Op het Internet of Things vertellen dingen, waaronder apparaten, elkaar met behulp van ICT en sensortechnologie wie ze zijn, wat ze waarnemen en wat ze nodig hebben. Ondernemers kunnen hiervan profiteren en met behulp van die gegevens innovatieve producten ontwikkelen, kosten besparen of klanten informeren.

Kansen op een rijtje
Het is echter niet voor alle ondernemers duidelijk hoe zij dat moeten aanpakken. Het TNO heeft daarom samen met de Kamer van Koophandel en ECP - Platform voor InformatieSamenleving een vijftal documentaires geproduceerd die een overzicht geven van de kansen die het IoT biedt en de beste manier waarop ondernemers hiervan kunnen profiteren. De documentaires zijn opgezet vanuit het perspectief van de ondernemer.

Bekijk hieronder de eerste documentaire. De overige vier zijn hier te vinden. 

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024