DMC en BTG verenigen Nederlandse mobile community in Barcelona
07-11-2015 | door: Redactie
Deel dit artikel:

DMC en BTG verenigen Nederlandse mobile community in Barcelona

De Dutch Mobile Community (DMC)en de Branchevereniging Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) slaan de handen ineen rond het Mobile World Congress (MWC) in Barcelona. DMC en BTG geven Nederlandse deelnemers de gelegenheid te netwerken, en zorgen dat zij in de hectiek van het MWC geen enkel belangrijk thema meer missen.

De Dutch Mobile Community (DMC) is op het Mobile World Congress (MWC) van 22 tot en met 24 februari 2016 in Barcelona dé ontmoetingsplaats voor Nederlandse bezoekers. De DMC is een initiatief van Enterprise Summit, Executive - People en Dutch IT-channel en helpt bezoekers op het MWC in contact te komen met andere Nederlanders. Bezoekers van het MWC krijgen op de DMC een uitgebreid programma aangeboden, waaronder het DMC Holland House in Club Shôko. DMC organiseert speciaal voor de leden en deelnemers van BTG een Mobility Tour tijdens het MWC.

Toegevoegde waarde bieden

Danny Frietman (Enterprise Summit): “We zijn blij dat BTG samen met ons de waarde inziet van netwerken en kennis uitwisselen tussen de Nederlandse bezoekers van het MWC. Samen zijn we in staat om toegevoegde waarde te bieden aan de Nederlandse deelnemers die op zoek zijn naar strategische informatie over de inzet van ICT.”

Jan van Alphen (voorzitter BTG): “Als gedreven ICT-telecommunicatie branchevereniging voor grootzakelijke en middenzakelijke klanten geven wij met deze positieve samenwerking doelgericht invulling aan het belangrijke enterprise mobilitythema binnen ons ledenprogramma. Anderzijds draagt deze gezamenlijke ontdekkingsreis bij aan de verdere opbouw van onze kennisnetwerk- en kennisdelingsdoelstelling, één van de belangrijkste wensen van onze leden!”

Doelstellingen sneller realiseren

Rob de Kleijnen (Executive - People en Dutch IT-channel): “Wij zijn verheugd met de BTG een samenwerking aan te gaan. De BTG versterkt het concept en de doelstellingen van de DMC. De branchevereniging helpt daarnaast de ambities van Executive - People en Dutch IT-channel op het gebied van telecom sneller te realiseren.”

Voor alle informatie over DMC, surf naar www.dutchmobilecommunity.nl

Terug naar nieuws overzicht

Tags

DMC, Mobility