GuardData

 

Wij zorgen dat uw data veilig wordt opgeslagen en altijd beschikbaar is. GuardData biedt u zekerheid middels persoonlijk advies, ontwerp, levering én implementatie van betrouwbare back-upoplossingen.

Als kennispartner helpen wij u bij de optimalisatie van het back-upproces. Met raad en daad staan wij organisaties bij op het gebied van data-archivering en wij leveren een uniek palet aan schaalbare datacenterservices en klantvriendelijke contractvormen.

Onze ervaren specialisten spreken uw taal en zijn in staat om snel de huidige situatie te inventariseren, data te kwantificeren en te kwalificeren. Wilt u alles wel opslaan en wat moet u – van overheidswege – in elk geval bewaren? Wij stellen u in staat weloverwogen strategische keuzes te maken en begeleiden uw organisatie van de huidige datacenter-infrastructuur naar een private, hybrid of public cloud.

Geen organisatie is gelijk en dus kijken we per situatie wat de meest ideale, veilige, eenvoudig te beheren én betaalbare oplossing is. GuardData stroomlijnt, verbetert, versnelt én versimpelt het back-upproces.

Waarom GuardData?

-        Uitsluitend Nederlandse Datacenters

-        Verlaging beheerskosten

-         Pay per Use model

-        Maandelijks opzegbaar

-        Geen technische lock-in

-        Meerdere kopiëen van uw data

Archivering, datacenterdiensten & back-upoplossingen? GuardData!

Meer informatie: www.guarddata.nl