Dutch IT-channel Academy en i4Sales gaan samenwerking aan
22-10-2015 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Dutch IT-channel Academy en i4Sales gaan samenwerking aan

publish2connect afbeelding De Dutch IT-channel Academy verwelkomt Pieter van Wijk, Business Development Manager van i4Sales, als trainer. Pieter van Wijk gaat masterclasses verzorgen op het gebied van consultative selling, acquisitie en cold calling. 

Pieter van Wijk neemt binnen de Dutch IT-channel Academy op dit moment de volgende twee masterclasses voor zijn rekening: 

  • A Practical Journey to Consultative Selling - Een masterclass over ambassadeurschap en hoe met het juiste gedrag en de juiste commerciële vaardigheden vanaf het eerste contact met een prospect kan worden toegewerkt naar een langdurige relatie. Een relatie die voor u, in de constant veranderende wereld van ICT, van cruciaal belang is.
  • Acquisitie & Cold calling - Deze masterclass is gericht op de ontwikkeling van vaardigheden die nodig zijn voor acquisitie. Nieuwe klanten hebben de eerste drie jaar gemiddeld een grotere turnover dan bestaande klanten, en leveren hierdoor een aanzienlijke bijdrage aan de ‘Sales Funnel’. Een nieuwe klant leent zich bij uitstek voor het positioneren van nieuwe proposities en de mogelijkheden voor zowel cross- als up-sell zijn legio. Om deze kansen te kunnen benutten is een goede start van de relatie cruciaal. Deze masterclass helpt deelnemers op weg die start te optimaliseren. 

publish2connect afbeelding Goede aansluiting op IT
“Wij ondersteunen dagelijks ICT-bedrijven met hun commerciële activiteiten en doelstellingen. Wij staan hierdoor net als Dutch IT-channel midden in de IT en in het kanaal. Wij zien dat algemene business-to-business trainingbureau’s zich op niet IT gedreven business-to-business proposities richten. Hierdoor bieden zij te weinig aansluiting op IT, terwijl IT de afgelopen jaren juist steeds specifieker is geworden. Deze aansluiting biedt de Dutch IT-channel Academy wel, wat voor ons een belangrijke reden is hier een bijdrage aan te willen leveren”, legt Pieter van Wijk van i4Sales uit.

“i4Sales ondersteunt ICT-bedrijven op het gebied van leadgeneratie en business development. Pieter van Wijk staat als ?Business Development Manager van i4Sales midden in de markt en kent IT door en door. De combinatie van kennis over de it-markt en expertise op het gebied van trainingen maakt Pieter van Wijk een gedegen partner voor de Dutch IT-channel Academy en bij uitstek een geschikte trainer op het gebied van consultative selling, acquisitie en cold calling”, zegt Rob de Kleijnen, directeur Publish2Connect, uitgever van Executive People.

 

Terug naar nieuws overzicht