Platform helpt bedrijven problemen met licenties en intellectueel eigendom
12-10-2015 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Platform helpt bedrijven problemen met licenties en intellectueel eigendom

Bedrijven en eindgebruikers kunnen op de Global Software Licensing Specialist Expert Circle (GSLSEC.org) problemen met intellectueel eigendom, licenties en softwarecontracten melden. De leden van GSLSEC.org bespreken deze problemen vervolgens, vormen hier een mening over en gebruiken hun contacten bij grote softwareleveranciers om te helpen de problemen oplossen.

Peter van Uden, eigenaar en licentie-expert van Quexcel en oprichter van GSLSEC.org stelt dat het voor eindgebruikers niet eenvoudig is vragen over licenties, complexe gebruikscases en juridische aspecten beantwoord te krijgen via resellers. Zij kunnen contact opnemen met grote softwareleveranciers, maar hebben vaak moeite hier de juiste persoon te spreken te krijgen. GSLSEC.org moet hen hierbij helpen.

Gehoord worden
“GSLSEC.org geeft klanten, de gebruikers van software, een manier om gehoord te worden. Onze leden bespreken de ingestuurde cases en gebruiken hun eigen strategische contacten bij grote softwareleveranciers om te helpen problemen op te lossen. Hierover doen we rapportages via blogposts op onze websites, waardoor zowel de gebruiker als de rest van de wereld weet hoe en in welk tijdsbestek problemen worden opgelost”, zegt Peter van Uden.

Meer informatie over GSLSEC.org is te vinden op de website van het platform.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Software