Wouter Hoeffnagel - 08 oktober 2015

Pronovus benoemd tot distributeur in Benelux voor Atlantis Computing

Atlantis Computing en Pronovus zijn een partnership aangegaan voor de distributie van Atlantis in de Benelux. Bob Dielis, managing director van Pronovus is verheugd met het partnership: “Atlantis Computing heeft als doel de gebruikerservaring te optimaliseren en om de complexiteit van het datacenter drastisch te verlagen en weer beheerbaar, schaalbaar en hardware-onafhankelijk te maken”.

Atlantis Computing biedt een 3-tal oplossingen:

HyperScale – Een Hyperconverged Datavirtualisatie oplossing

USX – Een platform onafhankelijke, Software Defined Storage oplossing

ILIO – Een optimalisatie oplossing voor virtuele desktops en applicaties

Hierdoor horen lange migratie trajecten en slechte schaalbaarheid tot het verleden. “Wij van Pronovus zijn altijd opzoek naar nieuwe en baanbrekende technologieën en Atlantis Computing past hier perfect bij”, aldus Dielis.

Hyperscale

Atlantis Computing biedt met haar oplossing Hyperscale een kant-en-klaar geïntegreerde appliance op basis van servers van Cisco, HP, Lenovo en SuperMicro. Deze oplossingen van Atlantis Computing maken het mogelijk om gegevens op flexibele wijze binnen het datacenter te verplaatsen dankzij de unieke USX3.0 technologie. Daarnaast bieden de oplossingen alle gebruikers en applicaties toegang tot volledig op flash gebaseerde storage. Datacenter kosten zullen hierdoor gehalveerd worden.

Strategische samenwerking

Michel Schipperijn, Sales Directeur Benelux van Atlantis Computing: "Wij hebben gekozen voor een samenwerking met Pronovus gebaseerd op hun brede marktaanpak en expertise. Wij blijven ons concentreren op continue verbetering en het uitbouwen van onze marktpropositie. Daarbij hoort een IT channel gateway als Pronovus die ons intensief helpt in de markt en bij klanten. Een vernieuwende distributeur als Pronovus past perfect bij ons innovatieve bedrijf.”

Ga hier naar de Atlantis Computing pagina