Holland Strikes Back praat u bij over ontwikkeling rond cybercrime
18-09-2015 | door: Wouter Hoeffnagel

Holland Strikes Back praat u bij over ontwikkeling rond cybercrime
(27-10-2015)

Nederland is één van de koplopers op het gebied van IT-infrastructuur. Er is echter een wapenwedloop gaande tegen cybercriminelen, die een voortdurende waakzaamheid vereist van zowel IT-providers als eindgebruikers. Daar gaat Holland Strikes Back op 27 oktober over.

Ook dit jaar waren er spraakmakende cybersecurity incidenten die de noodzaak van IT-innovatie onderstrepen. Zo was Ziggo recent het slachtoffer van een DDoS aanval die de dienstverlening ernstig verstoorde. Sony Pictures leed naar schatting 15 miljoen euro schade door een hack van cybercriminelen en de Duitse Bundestag was wekenlang verlamd door een cyberaanval. Op 27 oktober wordt tijdens de tweede editie van Holland Strikes Back uitgebreid stilgestaan bij dit thema.

Sprekers
Sprekers van de TU Delft, SURFnet, INVEA-TECH en uit ethische hacker kringen praten u op dit DINL event bij over ontwikkelingen rond cybercrime. Daarnaast zijn er break-out sessies van onder andere AbuseIO, Team High Tech Crime en FortyTwo. Voorzitter van de dag is Chris van ’t Hof. Een overzicht van alle sprekers is hier te vinden.

Deelname aan Holland Strikes Back is gratis. Registreren kan hier.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security, DINL
Security