Bob Papenhuijzen wordt directeur Logius bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
17-09-2015 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Bob Papenhuijzen wordt directeur Logius bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Bob Papenhuijzen wordt per 1 oktober directeur van Logius bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Papenhuijzen volgt Steven Luitjens op die betrokken wordt bij het samenstellen van de directie Digitalisering en Informatisering Overheid. Logous is de IT-beheerder van de Nederlandse overheid.

Papenhuijzen werkte eerder als directeur Doc-Direkt bij het ministerie van BZK. Daarvoor was hij directeur Informatisering en Inkoop en Chief Information Officer (CIO) bij het ministerie van Veiligheid en Justitie. Eerder werkte Papenhuijzen lange tijd bij het het ministerie van Verkeer en Waterstaat.

Logius heeft onlangs voor de inkoop van haar voornaamste dienstverlening en goederen 2 Europese aanbestedingen gevolgd onder de noemer "Logius Diensten Portfolio". Het nieuwe Logius Diensten Portfolio is, zoals de naam reeds aangeeft, ‘diensten’-gericht. Hierbij staan ontzorging, samenwerking en resultaatgerichtheid voorop. De raamovereenkomsten die Logius heeft gesloten gaan in op 5 augustus 2015 en hebben een maximale looptijd van 4 jaar. Lees hier wie de orders wonnen.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht