Roundtable Storage 360 vertelt u alles dat u moet weten op weg naar nieuwe storage
16-09-2015 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Roundtable Storage 360 vertelt u alles dat u moet weten op weg naar nieuwe storage
(08-10-2015)

i³ groep en HP hebben gezamenlijk onderzoek gedaan naar de uitdagingen die Nederlandse organisaties ondervinden bij het beheer en gebruik van hun storage omgeving. De resultaten van dit onderzoek worden donderdag 8 oktober gepresenteerd tijdens de roundtablesessie: “Storage 360”. Behalve de resultaten van het onderzoek wordt de route naar een nieuwe storage omgeving belicht. De specialisten van i³ groep en HP gaan in op de keuzes die u moet maken, hoe het zit met databorging, exploitatie, SLA’s, (Hyper) Converged en welke technieken u een toekomstbestendig platform bieden.

De sessie is gericht op IT-managers, CIO’s en IT Architecten die binnenkort met een storage vervanging geconfronteerd worden. Na deze roundtable heeft u de noodzakelijke kennis om op een gedegen manier te starten met het vervangen of herzien van uw informatie opslag. U krijgt praktische tips en best practices, advies voor het doorlopen van het selectietraject en inzicht in de huidige en toekomstige ontwikkelingen op het gebied van informatie opslag.

Meld u gratis aan en ontvang het e-book ‘Storage 360’
De deelnemers van de roundtable sessie ontvangen als eerste het E-Book "Storage 360" waarin de belangrijkste bevindingen van het onderzoek worden samengevat en begeleid door advies van de specialisten van i³ groep.

Meer informatie en gratis aanmelden kan via de website van i³ groep.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Storage