Hippo.Connect 2015

02-09-2015

Hippo.Connect 2015
(05-11-2015)

Na een zeer succesvol jaar brengt softwarebedrijf Hippo haar uitgebreide community van digital marketeers, dynamische technologen en developers bij elkaar in de Westergasfabriek in Amsterdam. Naast Digital Marketing en Tech tracks is er tijdens het grootste evenement ooit voor het bedrijf, Hippo.Connect, bovendien een keynote van de CTO van de EMC Enterprise Content Division, Jeroen van Rotterdam.

2015 is een jaar van verandering geweest voor Hippo. Hippo.Connect is het vervolg op een reeks recente successen voor Web Content Management softwarebedrijf, zoals:

Partnership met EMC- Hippo kondigt debuut in de EMC Technology Connect Track in de Select Tier in February 2015.

Release van Hippo CMS 10- Hippo lanceert Content Performance platform voor data-gedreven content strategie in Mei 2015

Record Revenue- Hippo announced its 12th consecutive quarter of growth in North America in July 2015

Entry into Gartner Magic Quadrant for WCM-Hippo entered as the only open source Java WCM technology in the 2015 Gartner Magic Quadrant for WCM in August 2015

De spotlight op Nederlandse en Europese enterprise tech
De successen van het Nederlandse, in Amsterdam gevestigde bedrijf zijn een bewijs voor de kracht van het Nederlandse tech landschap, dat naast startups ook enterprise software te bieden heeft. Het bedrijf is sterk vertegenwoordigd in de Benelux (NS, Univeristeit van Amsterdam, ANWB, Randstad) de DACH-regio (Weleda, 1&1, GULP) en heeft zijn sporen verdiend in de USA (Autodesk, Couchbase, Mailchimp).

“Hippo… toont aan dat Nederlandse ict-producten en -leveranciers wereldwijd hun mannetje staan en (h)erkend worden als relevante partijen.” aldus Computable Awards jurylid Fred Bons, “Oftewel: een softwareleverancier waar Nederland trots op kan zijn!”

Met presentaties van internationale klanten, partners en thought leaders, biedt Hippo.Connect een podium voor de impact van Nederlandse en Europese enterprise technologie wereldwijd.

“Dit is een baanbrekend jaar geweest voor Hippo’s internationale aanwezigheid” benadrukt Hippo’s CMO Tjeerd Brenninkmeijer. “Onze klanten en partners zijn doorslaggevend geweest voor deze groei en ik ben ontzettend blij om ze bij elkaar te kunnen brengen in de stad die voor mij absoluut de tech hoofdstad van Europa is. Je krijgt niet vaak zoveel kopstukken uit de digital marketing en technologie in een ruimte bij elkaar. Hippo.Connect mag je zeker niet missen.”

Hippo.Connect 2015
5 November 2015, 9am-6pm
Westergasfabriek, Transformatorhuis
Klönneplein 2
1014 DD Amsterdam
Nu aanmelden

Terug naar nieuws overzicht