Redactie - 01 september 2015

Nomineren Dutch IT-channel Awards is begonnen

De redactie van Dutch IT-channel maakt de categorieën bekend van de awards die worden uitgereikt tijdens het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala op 21 januari 2016 in Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam. Het gaat in totaal om zestien awards in drie categorieën: Reseller Awards, Distributor Awards en de Vendor Innovation Awards.  Iedereen kan vanaf nu favoriete bedrijven, personen en oplossingen nomineren op dutchitawards.nl.

De markt trekt aan. Het gaat economisch gezien steeds beter, waarbij organisaties steeds meer gebruik maken van nieuwe innovatieve technologieën. Dat heeft volgens Witold Kepinski, hoofdredacteur Dutch IT-channel, een positieve weerslag op de IT-branche. “Om dat te vieren worden tijdens het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala bedrijven en personen in het zonnetje gezet die een positieve bijdrage hebben geleverd aan de Nederlandse IT-channel. Deze personen en bedrijven ontvangen hiervoor een award die is gebaseerd op concrete en innovatieve businesscases. Het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala begint met een nieuwjaarsreceptie, daarna volgt het Channel Awards Dinner in een schitterende ambiance: de Wintertuin van Grand Hotel Krasnapolsky. Vervolgens is er een afterparty met live entertainment. De presentatie is in handen van Celine Huijsmans, bekend van SBS.”

Nomineren

Iedereen kan tot 1 oktober bedrijven online nomineren met een motivatie in de vorm van een businesscase of toelichting. Deze motivatie kan bijvoorbeeld de nadruk leggen op een succesvol product, een effectieve marketingcampagne, -channelprogramma, of een verticale oplossing voor bijvoorbeeld de overheid, gezondheidszorg of het onderwijs. Op basis van deze informatie, alle motivaties en het aantal nominaties selecteert de redactie vervolgens drie partijen per award die genomineerd worden. Zij strijden uiteindelijk via een online stemproces om de awards.

Stemmen

Het stemproces voor de tweede ronde begint in oktober 2015, zodra de genomineerden door de redactie bekend zijn gemaakt. Genomineerden krijgen volop aandacht in Dutch IT-channel Magazine, op de website, de App en social media kanalen zoals LinkedIn, Twitter (@Dutchitchannel@DutchITawards en @WitoldKepinski) en Facebook.

Om het stemproces volledig transparant te laten verlopen, werkt de redactie nauw samen met de Vote Company die veel ervaring heeft met (online) verkiezingen op basis van betrouwbare stemtools, aldus Kepinski. “Tijdens het stemproces analyseren we met het systeem en handmatig of het stemmen naar behoren verloopt. De lezers van Dutch IT-channel beslissen uiteindelijk wie op 21 januari met een award naar huis gaat.”

Nomineer nu!

 

Voor reserveringen van tafels en aanvullende informatie over sponsormogelijkheden:

Rob de Kleijnen

rdekleijnen@dutchitchannel.nl

06 - 40 23 68 03