Hoe haalt u maximale waarde uit uw data?
28-08-2015 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Hoe haalt u maximale waarde uit uw data?
(30-09-2015)

Bedrijven die Big Data effectief weten in te zetten hebben 3,6 keer meer kans hun branchegenoten voor te blijven. Big Data en data analytics krijgen bij veel bedrijven dan ook een hoge prioriteit. Maar hoe haalt u maximale waarde uit uw data? Tectrade praat u bij op de Big Data Expo, een event waarop de vraag ‘Hoe start ik met Big Data?’ centraal staat.

Maximale waarde halen uit data is niet alleen afhankelijk van het gebruik van de juiste analytics-tool. Ook de locatie waar diverse soorten data staat opgeslagen speelt een grote rol. Gegevens zowel gestructureerd als centraal opslaan en beheren is noodzakelijk om data volledig te kunnen benutten met analyses.

Infographic
Maar hoe snel groeit data en hoeveel organisaties zijn vandaag de dag al actief bezig met analytics? Welke rol speelt de infrastructuur in het succes hiervan? In een infographic zet Tectrade alle feiten over big data en data analytics op een rijtje. Vraag de gratis infographic hier aan.

Benieuwd hoe u het maximale uit data kunt halen en kunt profiteren van betere en snellere analytics? Tectrade praat u hierover bij op de Big Data Expo van 30 september tot 1 oktober in de Jaarbeurs Utrecht. Ronald van Heek, CCO van Tectrade informeert u op donderdag 1 oktober van 15.45 tot 16.15 in zaal 2 over de mogelijkheden en met name de voordelen van een hybride IT-omgeving.

Openingstijden Big Data Expo
De Big Data Expo wordt georganiseerd op:

  • Woensdag 30 september 2015 – 10:00 tot 17:00 uur
  • Donderdag 1 oktober 2015 – 10:00 tot 17:00 uur

Na online registratie is deelname aan de Big Data Expo gratis. Registreren voor een gratis toegangskaart kan hier. Het volledige programma van het event is hier beschikbaar. 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Big Data