Redactie - 19 augustus 2015

Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala goed ontvangen in de markt

Op 21 januari 2016 vindt in de Wintertuin van het Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam de eerste editie van het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala (dutchitawards.nl) plaats. Dit evenement is goed ontvangen in het kanaal door vendors, distributeurs en IT-resellers. De kick off moet nog plaatsvinden op 1 september, maar reeds nu al is er enthousiast gereageerd. Naast ‘Founder’ Protinus hebben al een aantal sponsoren ingetekend voor dit event. ‘Gold Sponsors’ zijn onder andere Oracle, Tectrade, SUSE, Westcon Group, Avnet en Trend Micro. ‘Silver Sponsors’ zijn Ingram Micro, HP, I4Sales en Copaco. Check Point en SimpliVity hebben een tafel besteld.

Witold Kepinski (foto), hoofdredacteur van Dutch IT-channel is bijzonder verheugd over het enthousiasme vanuit de IT-channel. “Tijdens het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala vieren ruim 300 prominenten het belang van de IT-Channel voor de Nederlandse economie. We starten met een nieuwjaarsreceptie, daarna het Channel Awards Gala Dinner in de schitterende ambiance van de geheel gerenoveerde Wintertuin. We sluiten af met de afterparty met live entertainment. Tijdens het feestelijk diner worden deze avond de Dutch IT-channel Awards uitgereikt aan resellers, distributeurs en vendors in drie categorieën.”

Netwerken in informele sfeer

Het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala is het onafhankelijke Channel Award evenement voor de zakelijke IT-branche in Nederland. Het is een unieke netwerkgelegenheid om elkaar te ontmoeten in een informele sfeer. Het Dutch IT-channel Nieuwjaarsgala is een mooi moment om uw relaties uit te nodigen en te toasten op een succesvol Nieuwjaar. Bekijk de interessante tafelarrangementen en sponsormogelijkheden.

Lezers van Dutch IT-channel kunnen vanaf 1 september zelf hun favoriete leverancier nomineren, hierbij is het tevens mogelijk dat leveranciers het eigen bedrijf nomineren. Lees hier meer over de voorwaarden en mogelijkheden om te nomineren. Daarna volgt een online stemproces.

Vote Company

Om het stemproces volledig transparant te laten verlopen, werkt de redactie nauw samen met de Vote Company die veel ervaring heeft met (online) verkiezingen op basis van betrouwbare stemtools, aldus Kepinski. “Tijdens het stemproces analyseren we met het systeem en handmatig of het stemmen naar behoren verloopt. De partij met de hoogste waardering krijgt de felbegeerde award. De keus is aan u! Het hele team van Dutch IT-channel begroet u graag op 21 januari 2016 in Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam!”

Lees meer op de website van Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024