Witold Kepinski - 20 augustus 2015

Heineken kiest opnieuw voor DocSys.Web

Heineken kiest opnieuw voor DocSys.Web dat gebruikt wordt voor het maken van diverse documenten in de rijkshuisstijl en integreert onder andere met DigiJust.

De E-mail Pay-off Manager van DocSys.Web zorgt dat iedere e-mail die verstuurd wordt voorzien is van de juiste gegevens en social-media-links. De Documentserver, de serverbased documentgenerator van B-ware Business Software, wordt gebruikt om de Verklaring Omtrent het Gedrag en bijbehorende brieven te genereren.

Bij HEINEKEN is DocSys.Web geïmplementeerd onder de naam VI Tool. Wereldwijd worden diverse brieven, rapporten en andere tekstdocumenten gemaakt met behulp van de VI Tool. De VI Tool zorgt dat de e-mailondertekening van de medewerkers in huisstijl is en ook de PowerPoint-presentaties van HEINEKEN worden met behulp van de VI Tool gemaakt.

HEINEKEN HRM-Brievenboek

Onlangs hebben we de gehele workflow op de HRM-afdeling van HEINEKEN geoptimaliseerd. Het HRM-Brievenboek en de ontwikkeling van een generator voor arbeidsovereenkomsten moet voor een efficiëntieslag zorgen.

WK

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024