DMC brengt Nederlandse bezoekers samen tijdens het MWC 2016

12-08-2015 | door: Pieter Werner

DMC brengt Nederlandse bezoekers samen tijdens het MWC 2016

Tijdens het Mobile World Congress (MWC) 2016 in Barcelona, dat tussen 22 en 26 februari 2016 plaats zal vinden, maakt de DMC zich hard voor Nederlandse congresgangers en stellen deze in de gelegenheid om met elkaar te netwerken. Nederlandse bezoekers kunnen hiervoor terecht op twee locaties. Dit zijn Club Shôko, gelegen aan de boulevard van Barcelona, waar het DMC Holland House zal plaatsvinden en het zeilschip ‘The Mothership’, dat even verderop in de Olympische Haven is gesitueerd. De organisatie van de DMC is in handen van Danny Frietman (Enterprise Summit), Rob de Kleijnen en Witold Kepinski (Executive-People en Dutch IT-channel).

Op de eerste dag van het Mobile World Congress 2016, op maandagavond 22 februari, vindt het DMC Holland House plaats in Club Shôko, één van de beste restaurants en uitgaansgelegenheden aan de kust van Barcelona. Daar kunnen Nederlandse bezoekers van het MWC 2016 tussen 20.00 en 23.00 uur in een uitstekende ambiance met elkaar netwerken. De bezoekers worden voorzien van de beste tapas, sushi en beverages. De Nederlandse ambassadeur in Spanje zal hierbij eveneens aanwezig zijn.

The Mothership
Op dinsdag 23 februari en 24 februari zijn Nederlandse congresgangers van harte welkom op de prachtige zeilboot The Mothership, die in de Olympische Haven van Barcelona is aangemeerd. Bezoekers kunnen daar werken en zakelijke meetings houden. Op beide dagen wordt van 18.00 tot 20.00 uur een ronde-tafelsessie gehouden waarvan artikelen en video’s zullen worden gepubliceerd op dutchitchannel.nl en executive-people.nl.

DMC is partner van het Mobile World Capital, de organisatie achter het Mobile World Congress, de NBSO (Nederlandse Business Support Office in Barcelona) en ook van Handelsroute.nl. In de komende maanden worden nog meer activiteiten gelanceerd op de DMC website.

Laat ons uw verblijf regelen
Haal meer uit uw bezoek aan het MWC en laat ons uw reis, verblijf (programma) verzorgen. Voor meer informatie en mogelijkheden:

Fabienne van Luin
+ 31 6 24 717 182
fabienne@enterprisesummit.nl

Meer informatie en sponsormogelijkheden
Marc Jongbloed
+ 31 6 43 753 759
Marc@enterprisesummit.nl

Terug naar nieuws overzicht

Tags

MWC